Kuvaus
Melkeinpä kaikkissa kahvibaristan tekemisissä pyrkimys on, että suorituksessa olisi mahdollisimman vähän vaihtelua. Kahvin jakaminen suodattimeen ennen tamppausta kuuluu haastavimpiin työtehtäviin.
Perinteisesti suodatinpidike ravistetaan kevyesti ja/tai kahvi yritetään jaella pikkusormen alareunan avulla. Tällä menetelmällä toistettavuus on kuitenkin epäluotettava. Koska vesi kulkee aina pienimmän vastuksen reittiä eroja kahvin jakelussa voi aiheuttaa isojakin eroja uutossa.
ECM:n kahvitasoitin on todella helppo käyttää. Ensin alaosa RST-teräksestä säädetän haluttuun korkeuteen. Tämän jälkeen tasoittaja laitetaan suodattimeen, vastajauhetun kahvin päälle ja pyöritetään myötäpäivään muutamaa kierrosta.
Simsalabim – täydellisesti jaettu kahvikiekko joka kertaa.
Parhaan tuloksen saavuttamiseksi suosittelemme että työ viimeistellään hyvällä tampperilla, esimerkiksi ECM:n hienolla push tampperilla.
Arviot
Tuotearvioita ei vielä ole.